Vitajte Silikonoveprsia.sk Obchod!

PCI-E Ultraport Tenká SAV Slim 4.0 SFF-8654 8i 74pin na Dual SFF-8087 Mini SAS Kábel PCI-Express

Odkaz: s349096

  • €31.31

Značky

PCI-E Ultraport Tenká SAV Slim 4.0 SFF-8654 8i 74pin na Dual SFF-8087 Mini SAS Kábel PCI-Express

vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní online!

používať a nebude ponúkame vám vrátenie peňazí alebo Výmenu. 2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale.Vedľa, musíte nám a prepravné číslo zásielky a špecifické vrátiť dôvodu.

1. Vitajte v našom obchode!Prosím, neváhajte nás kontaktovať na on-line Správu alebo E-mail, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov a služieb!

1. Prijímame online platby . 2. Prosím uskutočniť platbu čo najskôr, ako je možné tak, že môžete získať položka skôr.

4.Splnenie SAS4.0, Ultraport SlimSAS SFF-8654 špecifikácie

1. Naším cieľom je zabezpečiť, aby všetky kupujúcich sú spokojní s našim produktom a servisu.

4. Budeme znášať všetky prepravné poplatky, ak výrobok je nefunkčné alebo nie, ako je popísané na stránke produktu odkaz.

3. Vzhľadom na stockout a sviatky, niektoré príkazy môžu potrebovať niekoľko dní na dopravení von, než obvykle.Prosím, buďte trpezliví!

2. Vaše správy budú zodpovedané práve teraz a e-maily budú odpovedali 2 pracovných dní.Prosím láskavo o opätovné odoslanie správy alebo e-maily, ak nechcete dostávať náš odpoveď!

4. My len loď, ktorú chcete potvrdenej objednávky adresy, tak prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa sa zhoduje s vaším dodaciu adresu.

1. DOPRAVA po celom SVETE ( s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie). 2. Všetky objednávky budú okamžite spracované a väčšinu objednávok môže byť dodávaný v 5 dní po zaplatení je potvrdené.

1. Môžete sa na nás obrátiť a potom odoslať položku späť k nám do 30 dní po položka je doručená.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 30 dní, budeme to považovať

2. Úprimne dúfame, že si môžete nechať nám perfektný 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak máte radi položky.

3.Rýchlosť dát: 24Gbps pre SAS a 8GT/s pre PCIe na kanál

Konektor 2: Dual SFF-8087 Mini SAS

Dĺžka: 50 cm

Aplikácie pre Servery,Ukladanie Dát,pracovné Stanice,

PCI-E Ultraport Tenká SAV Slim 4.0 SFF-8654 8i 74pin na Dual SFF-8087 Mini SAS Kábel PCI-Express

Konektor 1: Tenká SFF-8654 8i 74pin

3. Prosím, kontaktujte nás pred vami otvorí spor, alebo nechajte nám negatívna spätná väzba , a potom dáme vám najlepšie riešenie.

3. Poznámka: Všetky dovozné colné položky je kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v predajnej ceny alebo poplatky za doručenie; Ale budeme deklarovať produktu ako darček s

5. Voliteľné doprava spôsobmi: Štandardná Doprava,Čína Príspevok Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, atď

3. Naše prevádzkové hodiny: 9:00-18:00 (GMT+8) z pondelka do soboty

2.Poskytujú štyri kanály na prenos signálu ako je za štandardné

Vlastnosti a Výhody:

menšiu hodnotu, aby sa vám ľahko dostať položka cez Colnú .

3. Ponúkneme vám vrátenie peňazí alebo odoslať ste náhrada podľa konkrétnych podmienok a svoju vôľu po odoslaní položky.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

Tento kábel môžete použiť na pripojenie vnútorného zariadenia, e.g.a prepájací s Štíhlu Líniu 8654 74pin konektor na radič s SFF-8087 konektor.

Splnenie PCIe Gen3/4 a SAS4.0 špecifikácie

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a nám dať

1.Menšia veľkosť konektor a kábel uloží zariadenie space

Ultraport Tenká 8i 74Pos Kábel Montáž

  • Názov Značky: CY
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Certifikácia: CE
  • Číslo Modelu: SF-029-0,5 M
  • Druh: PCI Káble
  • Package: Áno

Anonymous

5
2022-08-05

Dobrý kábel. Konektory sú OK. Funguje bez sťažností.

Pridať recenziu

Vaše Hodnotenie :

Môžu Sa Vám Tiež Páčiť

  • Populárne
Počítač & Office

Použité Vysoko Kvalitné Pre Lenovo Ideapad S210 S210T S215 Notebook DC Jack Rada BH5290B S Káblom 1109-00755 TESED OK

vitajte výrobku obrázok test picture informácie o preprave ups, dhl ems epacket poštových paketové krabice vezmite prosím na vedomie: slávnostný sľub: každý doske predávajú v tomto obchode je prísne testované podľa našich technikov, prosím, uisťujeme vás k nákupu 1. na základnej doske je testované

  • €11.32
  • Predaj
Počítač & Office

Genshin Veľký Vplyv Na Hráči Príslušenstvo Mouse Mat Gaming Mousepad Spoločnosť Pc Gamer Počítač Pad Manga Príslušenstvo Anime Koberec

ruskí priatelia, prosím poznámka: pretože vzťah medzi krajiny colnej politiky; vyplniť celú správnu adresu a príjemcu informácie, prosím, prijať; inak nie je možné prijímať vášho tovaru; vďaka! ak máte akékoľvek otázky, prosím kontaktujte nás.odpovieme vám hneď ako to bude možné! poznámka:

  • €6.23
  • €4.36
  • Predaj
Počítač & Office

300M/1200M Bezdrôtový Repetidor Wifi Opakovač Signálu Zosilňovač Smerovanie Wifi Extender 5g Repeater EÚ Plug Zväzok

【všeobecné kompatibility] vyzýva s 802.11 b/g/n/a/ac bezdrôtový router, je vhodný pre väčšinu smerovača alebo brány na trhu.podporuje rozšírenie na ľubovoľnom zariadení, ako ios, android, samsung zariadenia, echo/alexa zariadení, počítačov, herných konzol, smart zástrčky, atď. pripojte

  • €16.15
  • €11.31